Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirjaan voit käytännössä heittää mitä tahansa ikinä haluatkin.

En kuitenkaan jää kaikkea menoa katsomaan, joten kannattaa ehkä miettiä mitä kannattaa sanoa ja mitä ei.

 

Mainostaa saa, mutta en usko sen olevan millään tapaa hyödyllistä tällä sivulla :D:D

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Miwa

01.04.2019 22:14
Ää unohdin että Matiaksella on tiuku kaulassa D: +1 op siitä eli yhteensä 3op - jotta saadaan siitä pian Espeon! :33

Nimi: Chao

31.03.2019 19:01

Jotenkin minusta tuntuu, ett Siran ilmestymisen myötä tarina on ollut vähemmän koherentti – hän kun on osittain vienyt huomiota Ninolta ja Léalta. Toivottavasti hän tuosta tasaantuu ja alkaa roolillaan palvella muuta tarinaa (https://i.imgur.com/nmehu15.jpg).
Vitaa käy sääliksi.
Takauma puolestaan toi tarinaan mukavaa taustatietoa ja helpotti poikaan samaistumista entisestään! :D

Lisäksi pistin oksennusreput merkille siinä missä Shinkukin. Jotenkin huvittavaa, vaikka Nino kärsii niin paljon. Sadismin alkeet. Miten hemmetissä kukaan voi nukahtaa oksennukseen? :( Pistetään kuumeen piikkiin, poikaparka.

Matias on muuten söpö. :3c Tulee mieleen vähän omatkin kissat, joten ote siihen on tosi luonnollinen. Toivottavasti päästään vielä lukemaan Matiaksen ja Birkin vuorovaikutusta pokémonien näkökulmasta.

Matias +1lvl ja 3op minultakin soothebellin avustamana. Ninon pussiin taas 70 lanttii.

Ja ainiin. Hinaa kannattaisi minusta vetää turpaan.

Nimi: Shinku
Kotisivut: http://brokendreams.suntuubi.com/

25.03.2019 09:18
4. Luku

Tämähän menee jännäksi :o Takauma Ninon lapsuudesta ja Hinan mystinen kirje, joista jälkimmäistä en kyllä rehellisesti tajunnut yhtään. Ehkä odotin siltä liikaa, lol. Fiilikset on siis samat kuin Ninolla. Kirje oli pitkä, mutta sisällöltään aika hyödytön, kun kaikki ohjeet oli lopulta vaan "varo epäilyttäviä tyyppejä" ja "kyllä sä tiedät". Hina on joko ammattitrolli tai sitten vähän seniili. Tai molempia. Saa kyllä nähdä, tuleeko joku epäilyttävä porukka oikeasti jahtaamaan Ninoa ja Léaa, ja mitä siitä seuraa D:

Hyi hitto noi oksennusreput. Jotenkin tuntuu siltä, että Siralla ja tämän riutuneella Sylveonilla on jotain tekemistä Ninon yrjörepun kanssa, se voisi myös selittää, miksi likka vinetti ja kirosi niin kovasti. Vaikea nimittäin uskoa, että Nino, Léa tai Matias olisi tehnyt mitään niin ällöä, Siralla sen sijaan on historiaa yrjöreppujen kanssa. Hyi.

Yllättävää, että Sira oli siedettävämpi kännissä kuin selvänä, olisin ajatellut päinvastoin. Tarjotkaa nyt joku sille lisää juotavaa, ei tuollaista ihme kiukuttelua ja perseilyä jaksa katsoa. Vita, kipaise alkossa :D.
Matias on tosi söpö, vaikka pakko kyllä sanoa, että mitenkään järin älykästä kuvaa Eevee ei itsestään kertojana anna :'D. Höpsö touhottaja. Toi kivaa piristystä, etenkin verrattuna siihen, miten ankea Léa oli koko luvun aikana.

Palkkioksi 70 lanttia, Matiakselle +1lv ja 3op (soothe bell huomioitu).

Nimi: Nami
Kotisivut: http://ririalina.vuodatus.net//

24.03.2019 19:27
Luku 4:

Hmmm. Hmmmmm-m. Ninolla ja Léalla on selvästi jotakin traumoja. Alun takauma vertautui hyvin kohtaukseen, jossa Sira riehui omiaan oven takana. Léa taitaa olla yliherkkä riehumiselle? Sen ymmärtää kyllä. Ja Ninolle Léasta huolehtiminen on jonkinlainen henkireikä, mistään muusta poika ei tunnu välittävän oikeastaan mitään (ei edes siitä, että omassa tukassa roikkuu yrjöä).

Sira on... ärsyttävä. Ja edgy. :I Rehellisesti sanottuna toivon joko että hän on jatkossa vähemmän tarkoituksellisen ilkeä tai että hän menee sinne Silveriin tms. Arvostin kyllä termin Silver-kama käyttämistä suuresti! Samoin Matiaksen preferenssiä naturensa perusteella makeaan. <3 Matias oli muutenkin söpö, ehkä se joskus kertoo aikaisemmasta kodistaan lisää?

Hinan kirje ei kertonut oikein mitään. Tuntui melkein kiusalta Ninoa kohtaan koko kirje. Ikään kuin annetaan toivoa, että saa vastauksia, mutta annetaan vain enemmän kysymyksiä. Kiinnostaa kyllä, ketkä Ninoa ja Léaa jahtaavat. Pelottavaa, hrr. :S Ninon ja Léan vuorovaikuttaminen on aika suloista, he ovat tosi läheiset. Luonnollista sikäli, kun heillä on vain toisensa. Pitäkää toisistanne huolta jatkossakin!

Asuukohan taitelijahuoneessa Topazin tehtävässä mainittu taitelija? :3 Tai sitten hän on Vita? Se selvinnee pian! (Ja seuraavassa luvussa myös Birkiä? :'>) Vittusaatanaperkele etenee hyvin.

Matias +1 lv, +3 op (Soothe Bell huomioitu). Lantteja 68!

Nimi: Miwa

21.03.2019 00:29
Huhhuh, nelosluvun lukemisessa meni kauemmin kuin oletin - syynä niinkin hieno sovellus kuin Whatsapp. Heh :D

Sira ei vaikuta kamalan mukavalta, Nino olisi mun puolesta voinut sanoa tyttöselle että samat sanat sullekin senkin kännikala tai vastaavaa. Silti jää mietityttämään mikä Sira oikeastaan on miehiään.

Hinan kirje oli... jännä. Nino ja Léa saattavat saada ikäviä tyyppejä peräänsä tulevaisuudessa. Siitä tulee varmasti jännää! Meinasin lukua lukiessani todeta monta kertaa että voi sua Matias kun hyöripyörit jaloissa ihan niin kuin eräs. Ei ollut todellakaan Ninon päivä tämä, en voi kuvitellakkaan ällöttävämpää tapaa herätä kuin oksennuslammikko. Yäk.

Mä antaisin tästä luvusta palkkioksi 76 kolikkoa ja Matiakselle 1 leveli + 2op. Birk ei tässä luvussa esiintynyt joten jäänee ilman.

Ps. Kai Matias saa jossain välissä kaverikseen Loviisan? :3

Nimi: Shinku

03.03.2019 17:19
Luku 3:

Ninolla ja Léalla on kyllä tosi lohduttomat taustat, aijai, orpolapsia. Hinan kirjeet on tosi wtf, mitähän se mummeli oikein raapusteli?
Ninosta on hauska lukea, se on juuri sopivan pessimistinen ja neuroottinen, mutta kuitenkin hyvä tyyppi. Ja hyvä isoveli. Vähän kyllä huvittaa, että mukaan tarttui jo toinen pokémon, vaikka ensimmäisellekään ei olla ehditty tehdä pöpötestejä :D nyt tulee tuplasti tauteja, varo vaan, Nino!

Sisaruksilla on muuten tosi huono tuuri kun tapaa kaksi ärsyttävää pelleä melkein peräkanaa. Sira on kyllä omalla tavallaan aika asiaheppu – se yrjös hei omaan reppuunsa, se vaatii jo taitoa! Mä toivon, että Sira liittyy edes hetkeksi matkaseuraksi, niin Ninolla olisi superhauskaa :---). Birkin sing on muuten kätevä taltuttamaan esteet, Matias on muuten vaan tosi söpö. Sen uguu rusetti taitaa kyllä olla ottanut damagea tuon rankkasateen jälkeen, ei liene enää ennallaan. Tai ehkä Léa saa sen korjattua :3 Kokonaisuudessaan oikein hyvä luku! Jatkoa odotellessa *_*

Massia 85 lanttia, Birkille 1,5lv ja 2op (se oli söpö ku osotti hellyyttä Ninolle :D), Matiakselle 1lv ja.. laitetaan 3op :>

Vastaus:

Neljännessä luvussa selvisikin toisen kirjeen sisältö, mutta toinen jää myöhemmäksi mysteeriksi ainakin toistaiseksi. Ninolla on myös erittäin hauska kirjoittaa (mitä olenkin hokenut tässä varmaan jokaisessa vastauskommentissa koska olen tosi hyvä tässä hommassa :'D), ja on ilo että siitä on hauska myös lukea 8)
Ninolla tulisi ehdottomasti olemaan erittäin ultimaattisen hauskaa, jos Sira päätyy matkaseuraksi olen täysin samaa mieltä :--D Nino ei tosin taida itse olla, aika sääli
Birk yrittää parhaansa ollakseen kiva mutta Nino ei vain ymmärrä :'D ehkä vielä jonain päivänä

Nimi: Chao

03.03.2019 12:20
Luku3
Ninon hermoja koetellaan ihan huolella! :D Ensin Theodore ja sitten Sira rikkoivat matkanteon rauhaa ja tekivät lopulta myös Léan olon vaikeaksi. Vähän käy isoveljeä sääliksi, kun joutuu vetämään aikuisen roolia. Nino-parka on ihan neuroottinen.

Sirasta sen verran, että melkein aloin epäillä tytön ottaneen jotain muutakin kuin pussikaljaa. Topazissa onneksi tavattiin vastuullisempaa väkeä, ja ehkäpä tytön nukuttua yön yli hän alkaa olla tolpillaan ja voi antaa sitten vastauksia heränneisiin kysymyksiin. Katsotaan mitä uusi kaupunki tuo tullessaan.

Odotan innolla myöskin, että pääset kuvailemaan tarkemmin Birkin ja Matiaksen vuorovaikutusta. Nuo molemmat vaikuttavat aika kesyiltä, etenkin Matias, jolla taitaa olla menneisyys ihmisen omistamana jo ennestään. Matias on muuten hurjan söpö. :3

Aiemmassa kommentissani kommentoin pitkiä virkkeitä, mutta kolmostarinaan olet selvästi kiinnittänyt asiaan huomiota ja petrannut – silti benumainen kiva kirjoitustyyli ei kärsinyt! Coah arvostaa.

Tästä luvusta heittäisin sulle 87 lanttia. Birkille hienosta ottelusta ja muusta taas +1lvl +1op ja Matiakselle +3op.

Vastaus:

Nino ja Léa tahtoisivat vain jatkaa matkaa rauhassa, mutta urpot hyökkää joka nurkasta. Yllättävän kärsivällisiä kyllä ovat, itsellä olisi mennyt hermot jo vaikka kuinka paljon aikaa sitten samassa tilanteessa :'D
Sira on vähän höpö kaveri :3 se joko antaa vastauksia tai sitten ei, saa nähdä huvittaako sitä.
Matias ja Birk on kyllä ihmeen kesyjä, harmi ettei Nino ymmärrä arvostaa sitä :--D Matiaksen söpöydestä kiitos Kallelle, joka toimii kauniina inspiraation lähteenä :3

Nimi: nikita aka psykoosi
Kotisivut: http://https://aijaa.com/RlBWrS/

01.03.2019 11:32
matias aka ihan vitun pieni pää ollos hyvä :^D jospa linkki toimis

Vastaus:

kiitos ystävä :^D lisään kun aika on, silloin saavuthan

Nimi: Namiphone

01.03.2019 07:46
Luku 3:

Ninoa vituttaa, voivoi. :D Urpoja mahtuu matkanvarrelle. Mikä helvetti tuota Siraa vaivaa? Lisää hunningolla olevia sossulapsia? Repun sisällön historia kiinnostaa nyt eniten...

Matias on älysöpö, eikä! Se saikin enemmän roolia kokonaisuudessaan kuin Birk. Tuo lopun nukkumaanmenokohtaus on sulo. Matiaksesta tulee mieleen meidän Leino. :3

Yllätyin pikkusiskon arkuudesta tässä luvussa, aiemmin hän oli hyvin reipas lapsukainen. Väsymys sateessa tarpomisesta toki voi aiheuttaa tuota, liekö myös jonkinasteisia traumoja. Ninon hössötys ja ylihuolehtivuus taas otti uusia kierroksia, ei se sisko leipään tukehdu!! ;D Ah, neuroottista.

Kokonaisuutena minusta tosi toimiva luku. Sira ärsytti ensin, mutta tajusin, että hänen on pakko olla tosi nuori, koska Ponyta voi häntä kantaa noin kauan. Ne on ihmeen pieniä. Jatkoa vain!

Sinulle 84 lanttia. Birk otteli (hyvä ottelu oli juu :DD), niin saapi 1,5 lv ja 1 op. Matias oli enemmän esillä, mutta kiehnäsi lähinnä pikkusiskoa, niin pistetään sillekin 1,5 lv ja ööö.. 2 op!

Vastaus:

Nino ja ihan liian monta urpoa voisi kai olla myös aika sopiva nimi saagalle jos sama meno jatkuu loppumatkan ajan. Siralla ei taida olla ihan kaikki muumit laaksossa, mutta ehkä siitäkin selviää vielä jotain.
Matias on söpö, mutta samalla hermostuttava, mutta silti niin söpö, että saa kahjoutensa anteeksi. Ihan niin kuin Kalle :3 aww Leino.
Léan arkuudelle luvussa on syynsä, jotka hyvällä tuurilla avautuvat vielä :3 kai. Voi olla että unohdan, ja silloin pitää tulla potkaisemaan. Ninon hössötys on erittäin hauskaa kirjoittaa, vaikkei poikaparalla itsellään olekaan siinä samalla niin hauskaa kuin minulla XD

Nimi: Miwa
Kotisivut: http://blackwhite.suntuubi.com

05.02.2019 18:26
Kuten lupailinkin, tulin lukeneeksi kolmannen luvun (ettei se mokoma ota ja unohdu.)

Tässähän on oikein hyvät puitteet vittusaatanaperkelepäivälle. Ensin tuli Theodore - joka muistuttaa mua jotenkin pelien logiikasta - että kohtaavien kouluttajien on pakko otella. Sitten tuli kännissä rellestävä Sira, jonka nimestä tykkään. Sitten tuli sade, joka ei kyllä paranna kenenkään olotilaa. Tästä on hyvä jatkaa!

Mahtaako Sirasta tulla pysyvä hahmo? Matiaksesta tykkään, tuli sen nirsoilusta mieleen ERÄS musta kissa, heh :'D Arvostan Ronja ryövärintytärtä ja sitä että Léa kaikesta kokemastaan kuvataan leikkimässä ikäistensä tavoin, se tuo kivaa ulottuvuutta hahmoon ja saa muistamaan että lapsihan tuo on.

Sira jäi kyllä vähän mietityttämään, tytöllä on tainnut olla hurja meno päällä, kun ottaa huomioon repun sisällön. Tunnen Ninon tuskan, yh ei tuollaista kukaan halua löytää.

Lähtikö Hinan Delcatty seuraamaan sisaruksia? Hyväksyn! Tykkään Delcatystä pokémonina tosi paljon - vaikka se ei peleissä olekkaan mistään kotoisin.

Rahhaa heittäisin 80 kolikkoa Birk +1lvl, 2op ja Matiakselle +1lvl (olihan se mukana tarinassa jonkun verran), ja 2op.

Vastaus:

Jos Ninolta kysytään niin Sira ei varmasti jää pysyväksi hahmoksi, mutta saa nähdä kysynkö vaiko en hih. Matias taas pohjautuu Kalleen, ja hyvä huomata että se on silti tunnistettava kissa kaikessa epämääräisyydessäänkin xD eräs musta kissa on erittäin söpö :3 Léa on lapsi ja lapsen kuuluu leikkiä, vaikka olisikin hieman erilainen elämäntilanne kuin muilla lapsilla :3
Siralla on ollut todella hyvä meno päällä, saa nähdä suostuuko tämä itse valottamaan asiaa vai ei. Toivottavasti.
Delcatty lähti tekemään jotain mitä en paljasta vielä, mutta selviää kuitenkin vielä myöhemmin 8) ehkä siis seuraa, ehkä ei. Delcatty on kyllä tosi kiva, mikä on osasyy sille, miksi sellaisen Hinalle halusin hihi.

Nimi: nikita aka psykoosi
Kotisivut: http://https://sta.sh/0m96449890u/

21.01.2019 21:08
täs on uusin felixkuva saa lisätä jos se ei polttanu sun silmiä hehehehe

Vastaus:

i got u bro suntuubi vammaa linkeis mut pistän tonne 8)

Nimi: Chao

05.10.2018 20:24
Luku2
Pituudestaan huolimatta jaksoin lukea tarinan yhdeltä istumalta kokonaan (vaikka mun tapauksessa se tosiaan vie hetken). Pienet kirjoitusvirheet tosiaan ei paljoa haittaa, mutta joskus joutuu lukemaan oikein pitkän ja monilauseisen virkkeen kahdesti. Tämä on kai osa sinun tyyliäsi, ja harkitusti käytettynä oikein sujuvaa!

Ninon hermoilu on hauskaa luettavaa, lisää tätä kiitos. :3 Varautuneisuudesta huolimatta poika on kuitenkin looginen ja pysyy tosiasioissa, eikä ala kuvitella mitään ihan kahjoa. Tykkään Ninossa myös siitä, että hänellä ei ole liiemmin mielikuvitusta. Hah!

Birkin persoona alkaa hiljalleen nostaa päätään, vaikka Swablu onkin vielä kovin nuori ja altis uusille kokemuksille. Uskon, että Nino toimii Léan lisäksi myös Birkin ”huoltajana” jatkossa. Mummelista taas olen yhtä mieltä Namin kanssa, hyi. :( Onnistuit luomaan realistisen kuvan ahdistavasta vanhuksesta. (Traumat tulille ry… noeivaiskaan).

Palkitsen sinua 75 lantilla, Birkiä 1lvl:llä sekä 2op:lla. Aika samaa settiä siis kuin Miwalla ja Namilla. Ja ainiin, kissanaistehtävälle minultakin hyväksyntä!

Vastaus:

Pitkät ja monilauseiset virkkeet ilmestyy vähän jostain mistä en tiedä, mutta yritän pitää niitäkin vähän kurissa ettei kovin montaa semmoista tulisi! :D helpottaisi kummasti oikolukemistakin jos virkkeet ei olisi jotain sadan sanan mittaisia.
Lisää Ninon hermoilua on tulossa, sen kirjoittaminen on tosi kivaa, ja Ninon kanssakäyminen muiden kanssa myös. Birkille siitä on nyt pakko tulla jonkinlainen huoltaja, swablu on vähän liian lapsi pärjätäkseen ilman :-D Ninosta teiniäiti 2019

Nimi: Nami
Kotisivut: http://ririalina.vuodatus.net//

05.10.2018 19:52
Luku 2:

Ensinnäkin, anteeksi, että vasta viimeisenä arviointipäivänä raapustan tämän..! On ollut kaikkea. Mutta pidin lupaukseni!

Kissanaistehtävä suoritettu onnistuneesti. Huh, kuumottaa nuo kirjeet. Hina tuntuu tietävän kaksikostamme aika paljonkin (tiesi arvella palanutta taloa ym. ellen väärin käsittänyt). Liekö jopa sukua, perhetuttu tai muuten vain Lazuliten kovin kyylämummo? Ehkä hän valehtelee ja on itse tuikannut talon tuleen. :D Hänen murteensa on kyllä ärsyttävä, mutta tuo persoonaa. Tosi ahdistava tapaus kyllä kaikkine uteluineen, elävässä elämässä inhoan uteliaita vanhuksia, hrgh.

Birk on sympaattinen, kun on niin tietämätön. Aika rohkeakin tuo on, aivan erilainen kuin Nino, joka tuntuu olevan melko arka neuroottisuuteen taipuvaisen luonteensa kanssa. Suloista, miten sisko on hänelle kaikki kaikessa, pyrkii jopa olemaan häiritsemättä kakaran televisionkatseluhetkeä. Olet kehittynyt kuvailussa valtavasti, hautausmaa tuntui Birkin silmin sekä jännältä että surulliselta samaan aikaan.

Muutama pieni typo oli, mutta eivät ne niinkään häirinneet. Häiritsevin asia on sellaiset rönsyilevät virkekokonaisuudet, joita on vähän vaikea seurata, kun ajatus liikkuu tästä hetkestä tuonne ja takaisin hämmentävästi, esimerkkinä tämä:
"Se taitaa tykätä tietää missä menee ja millainen ympäristö on, tai sitten se ei muuten vain keksi mitään muutakaan tekemistä. Mene ja tiedä, minä en ainakaan osaa sanoa, en ole mikään pokémontuntija muutenkaan, hyvä kun osaan edes jonkinlaisen osan nimetä. Kyllähän niitä piti päntätä ja osata biologian kokeissa nimetä, mutta erilaisia pokémonlajeja on niin montaa erilaista, että vähemmästäkin määrästä menee välillä sekaisin. Ja jotkut ihmiset vielä ihan oikeasti muistavat lähes jokaisen lajin nimeltä, tiedä sitten mitä muuta heidän elämäänsä kuuluu."
Voi liittyä kyllä omiin mieltymyksiinikin, onneksi tällaisia ei niin paljon ollut. :'>

Kisutehtävä suoritettu, ensimmäinen pokémoninhankkimislupa tienattu ja.. ömm.. palkkiot vaikkapa 72 lanttia, Birkille Miwan lailla antaisin +1lv ja +2op! Uutta vaan tulille!

Birk on edelleen asianimi. Nams lieks.

Vastaus:

Lupaukset on hyvä pitää! (ja minun olisi kai hyvä sörkkiä tätä viekkua vaikken varsinaisesti täällä mitään tekisikään samalla :'D)

Joo, Hina on tosi tietäväinen mummeli, tietää enemmän kuin Nino enkä tiedä arvostaako Nino sitä paljoakaan :-D saa nähdä, saa nähdä

Yritän pitää rönsyileviä virkekokonaisuuksia kurissa tai ainakin sujuvoittaa niitä hieman :> ja tämmöset hämmentävät vastauskommentit melkeen kello kolmelta yöllä anteeksi

Nimi: Miwa

04.10.2018 20:59
Miwa ei olisi Miwa ellei matikka menisi päin honkia. Antaisin kyllä mielelläni Benskulle hyvästä tarinasta 550 lanttia mutta ehkä se on tätikerhon standardeilla vähän liikaa? Yleensä merkkaan nämä yhteenlaskulla wordiin tai johonkin, nyt en tehnyt niin ja näin kävi ^^;

Jos sanotaan että 75 lanttia?

Jatkoa odotellen ja sori tää sekaannus. Miwa ei osaa :'D

Vastaus:

Hehee, pikkuvikoja :>

Nimi: Miwa

15.09.2018 16:53
Wuhuu, pääsen mäkin sotkemaan tätä viekkua.

Ekaa lukua en ehtinyt arvioimaan ajan kanssa, mutta luin sen kakkosluvun yhteydessä. Eka luku oli surullinen, Léasta tykkäsin kovasti ja siitä miten tuo oikeasti ymmärsi etteivät he oikeasti kuuluneet ympäristöönsä. Arvostan myös Ronja Ryövärintytärtä, siitä vaan lukemaan. Sattui olemaan Léan ikäisenä yksi mun lempikirjoista!

Nyt sitten kakkoslukuun. Tykkäsin kovasti murteista! Haluaisin niitä itsekin kirjoittaa mutta en osaa :'D Birkin ihmettelyt on kivoja ja virkistäviä ja oikeasti ihan osuvia kun ottaa huomioon että sehän on vasta linnunpoika, lapsi toisin sanoen. Hinan tullessa kuvioihin mietin että mikäs roisto sieltä tulee, vaikka mummeli osoittautuikin ihan mukavaksi.

Hmm.. jännää. Kuka oli tuo talosta kiireen vilkkaa poistunut nainen? Ehkä se selviää joskus. Ja mitä kaikkea Hina tietää? Mitä kirjekuorissa on? Kysymyksiä joihin saadaan ehkä vastaukset joskus :3

Kissamummu-tehtävä on mielestäni suoritettu jännästi!

Arviointia pukkaa.

Rahaa heittäisin 550 lanttia (saa Ninokin vähän pätäkkää), Birkille heittäisin 1lv + 2op.

Vastaus:

Murteita on kamala kirjoittaa, mutta silti samaan aikaan jopa ihan kiva jos niitä nyt käyttäisi vähän vähemmän xD Vastauksia tullaan saamaan... joskus :3 tällä vauhdilla kai kymmenen vuoden kuluttua jos silloinkaan. Mutta ainakin ne tullaan saamaan!

Nimi: Chao

11.08.2018 21:29
Luku1
Mainitsemasi hankaluudet oikolukemisen kanssa eivät suuremmin haitanneet, vaikkakin satunnaiset kirjoitusvirheet hetken katkaisivatkin lukemisen rytmin. Tarinassa sivuttiin näppärästi sisarusten taustoja paljastamatta kuitenkaan liikoja – mysteeri jäi vielä selvittämättä!

Ensimmäisessä luvussa ei vielä päästy pahemmin toiminnan pariin, mutta tunnelmallinen tarina pohjusti hyvin nykyisen tilanteen. Sinulla kun on oikeastaan kaksi päähenkilöä, vaati alkuasetelma hitusen enemmän käsittelyä (kuin esimerkiksi minulla, hah). Alun Swabluun keskittyvä pätkä ohjasi sujuvasti tarinan keskiöön ja oli taitavasti kirjoitettu. Kuvailusi on muutenkin ollut Auroran tarinasi ekoista luvuista lähtien minun mieleeni (vaikka luvut siitäkin syystä saattavat äityä pitkiksi), ja tässä uudessa tarinassa on säilynyt samankaltainen hellyyttävä Benélmainen tunnelma. Erityisen mukavasti oli kirjoitettu minusta pätkä, josta Ninon osuus tarinassa alkaa. :3

Minullekin tuli mieleen Tulikärpästen hauta -elokuva, mutta Nami-perkele ehti tästä mainita ensin. :D Ja ainiin! Kaikilla tuskin on yhtä hyvää kaveria kuin Ethan. Toivottavasti hänestä kuullaan vielä Lazulite Cityn jäätyä taakse.

Rahaa heittäisin 68 lanttia, Birkille 1lvl sekä 2op minultakin.

Vastaus:

Hihii :3 on ilo, että kuvailu on mieleen, vaikkakin se tosiaan aiheuttaa näitä sanamäärältään hirviömäisiä lukuja toisinaan :'D ja joo, Ethanista on tarkoitus kuulla vielä Lazulite Cityn jälkeenkin! Olisi mielestäni hieman epärealistista, jos noin hyvästä kaverista ei kuulisi enää kaupunginvaihdon jälkeen. En ainakaan itse osaa ajatella, että oikeasti hyvän ystävän kanssa vain lakkaisi yhteydenpito kokonaan :3 karkkipurkkia selitinkin vastauksessani Namille~

Nimi: Nami
Kotisivut: http://https://ririalina.vuodatus.net//

10.08.2018 22:14
Luku 1:

Äyyyääyäyääägh! Nino on söpööööööö! Jotenkin niin huolehtiva, hössöttävä ja neuroottinen poika! >w< Léa on aika kawaje myös, mutta enemmän tykästyin Ninoon. Hän on niin lämpöisä ja synkkä samaan aikaan. Pehmeä persoona (wut).

Hitsi, mitä sossulapsia. Toivottavasti myöhemmin selitetään tarkemmin, miksi heille on käynyt noin. Jotenkin raapaisevaa, että he ovat heitteillä, mutta en sitten tiedä, miten Diamandian yhteiskunta lopulta toimii näissä tapauksissa. Silti aika realistinen ja mielenkiintoinen lähtöasetelma tässä saagassa!

Swablu ei päässyt vielä oikein oikeuksiinsa, mutta alun pätkä oli kivasti kirjoitettu ja suloinen. Antaisin sille tästä +1lv ja +2op, sitä kuitenkin hoivattiin kovasti ja muuten. :3 Rahaa heittäisin.. hmm.. vaikka 66 lanttia. 66 on pahaenteinen.

Niin joo, Léan karkkipurkista tuli mieleen Tulikärpästen hauta! Se on maailman traagisin elokuva...

Vastaus:

Ninon miehisyys kärsii, mutta eipä sitä kyllä kiinnosta pätkän vertaa niin kärsikööt :D joo, selityksiä ja vastauksia on tulossa vielä, ei voi ihan tuollaisiin tietoihin vain luontevasti jättää. Sitten jos vain tietäisi miten saisi ne luontevasti tarinaan, kaksikko kun ei oikein tunnu aihetta jostain syystä rakastavan.
Tulikärpästen haudasta muistuttava karkkipurkki oli puhdas vahinko :'D ajattelin, että olisi kiva jos Léalla olisi jotain karkkia mukana, ja koska olin itse saanut ison tönikän kovia hedelmäkarkkeja niin tungin sitten ne ajattelematta mukaan. Ainakin sain syyn kutsua saagaa nimellä "surkea Tulikäpästen hauta - ripoff" mun siskolle :DD

Nimi: Niva

28.07.2018 20:43
Luku 1

Vau Benél! En ole lukenut kaikkia Aurora-tarinoitasi, mutta sen perusteella, mitä ehdin niihin tutustumaan, olet kehittynyt kirjoittajana huimasti! Hahmot ja juoni tempaavat mukaansa aivan uudella tavalla. Kadonneiden vanhempien mysteeri jäi heti kutkuttelemaan.

Pidän kovasti Ninon persoonasta! Hän on huolehtiva ja empaattinen, mutta sympaattisen pessimistinen realisti. :D Léa puolestaan on suloinen ja uskottava kuusivuotias. Sisarusten välinen vuorovaikutus on aidontuntuista! Puhekieli toimii mukavasti, vaikka yleensä sitä vähän teksteissä vierastankin.

Ensimmäisen luvun tunnelma viehättää kovasti! Se tuntui lämminhenkiseltä, mutta haikealta. (Swablun osuus oli kaikin puolin herttainen. Sadetakki/aurinko-vertaus osui ja upposi. :’3) Sisarusten tulevaisuus ei vaikuta järin kirkkaalta, joten jään innolla odottelemaan, mitä koditon kaksikko päätyy tekemään.

Muutamia kirjoitus- ja pilkkuvirheitä bongasin, mutta ne eivät menoa häirinneet!

Pätäkkää antaisin 69 lanttia. Alkua lukuun ottamatta swablun osuus oli kohtalaisen pieni, mutta se kuitenkin pelastettiin ja parannettiin. Näin ollen Birkille 1lvl, + 2op meikäläiseltä.

Vastaus:

Hehee, ilo kuulla! :3 Nino on vähän Nino, mut ainakin se yrittää parhaansa. Léasta kirjoittamisen kanssa mulla oli vähän omat epävarmuuteni, kun en oikein ole ihan varma kuinka tuon ikäiset käyttäytyy, siitä kun veli oli kuusi on jo aika monta vuotta :D onneksi on internet ja lauma serkkuja. Koditon kaksikko päätyy tekemään asioita, jos päätyy, se jääkööt tarinan kerrottavaksi (eli taatulla Benélvauhdilla olettaisin että tässä menee ehkä viitisen vuotta) :>

Nimi: Chidori
Kotisivut: http://aurorabeam.net/

27.04.2018 00:01
Unohtui vielä mainita, että Milo löytää cheri-marjan!

Vastaus:

;_;

Nimi: Chidori
Kotisivut: http://aurorabeam.net/

26.04.2018 23:58
Luku 14
Oli mielenkiintoista päästä lukemaan Milon ajatuksista Evyn tilannetta koskien. Viimeistään nyt tajusi, kuinka surullista kadoksissa olleen perheenjäsenen löytyminen voi olla, kun saakin huomata, että tämä on kokenut muistinmenetyksen ja löytänyt paikkansa muualta. Hoitolaprofiili tosin spoilaa sen verran, että Milon tietää lopulta lähtevän Evyn kanssa Noran matkaan, ellet sitten yllätä ja hylkää Eeveetä tietokoneelle loppusaagan ajaksi. :--D Se olisikin hurja veto! Muuten tarina keskittyikin pääasiassa pohjustamaan ammattitehtävää ja esittelemään tiimin uutta pienokaista, Rana-flabébéa, joka ehti näinkin pian kuoriutumisensa jälkeen aiheuttamaan kaikenlaista hämminkiä. Yura ja Jörö ovat edelleen aivan mahtava kaksikko, niiden jutustelut ja puuhastelut ovat aina yhtä viihdyttävää luettavaa parin mainion kemian ansiosta!

Milo +0,5lvl, Rana +1,5lvl +4op, Jörö +0,75lvl +2op, Yura +0,25lvl +2op. Rahaa 65pd:tä.

Vastaus:

Milolla oli paljon ajatuksia, niitä on hyvä päästä selvittelemään :3 Rana oli ehtiväinen kaveri ja Yura ja Jörö... olivat Yura ja Jörö, tulee ikävä, nyyh ;_; mutta parempi näin, teit oikean ratkaisun! :>

Nimi: Chidori
Kotisivut: http://aurorabeam.net/

11.01.2018 23:14
Luku 11
Haha, kieltämättä ehkä hivenen kiireen tuntua tässä luvussa. :'D Menee kyllä varmasti tapahtuman deadlinen piikkiin, mutta tämä olisi voinut olla osa seuraavaa tarinaa, tai sitten hitusen pidempi. Tapahtuma-aiheen suorituksena tämä kuitenkin täyttää kriteerit: Puan kotimaa tuli esiin muutenkin kuin vaan siitä mainitsemalla esimerkiksi naisen pokémonin kautta ja keskustelusta, joka toi ilmi eroja maiden salikulttuureissa.

Evy +0,5lvl +3op
Jörö +2op

Rahaa 30pd:tä. Flabébé kuoriutuu tämän tarinan myötä ja oppii Shell Bellin vaikutuksesta liikkeen Camouflage! Tapahtuma-aiheen 6 (uutta) käsittelystä saat pinap- ja magost-marjan.


Luku 12
Ensimmäisistä tarinoista alkaa olla jo niin pitkä aika, etten muista, onko niissä käsitelty sitä, ettei Evy muista menneisyyttään. Pieni kutina tosin on, että Evy on saattanut ohimennen pohdiskella asiaa muutaman viime luvun aikana. :'D Kiusallista tämä tarinoiden yksityiskohtien unohtelu. Joka tapauksessa, oli mukavaa saada aloituspokémonin hahmokehitykselle ja samalla myös tarinan juonelle näin iso käänne. Huomaa kyllä, että olet odottanut pääseväsi kirjoittamaan tätä! Noran paniikkia oli kuvattu tässä tosi hyvin - noita samoja ajatuksia on tullut käytyä itsekin läpi silloin, kun perheen koiruus on päässyt ulkoiluttaessa karkuun, eikä ole tullut hetkeen takaisin. Pidin tässä myös tulevia tapahtumia pohjaavasta aloituskappaleesta! Hämmensi aluksi kun ei tunnistanut hahmoja, mutta osasi kuitenkin vetää johtopäätöksiä siitä, kenestä he puhuivat. Vihjailu on aina kivaa. :3 Tapahtuma-aiheen käsittely kuitattu!

Evy +0,5lvl +1op
Milo +0,5lvl
Rahaa 50pd:tä. Tapahtuma-aiheen 6 (vanhaa) käsittelystä saat apicot- ja bluk-marjan. Aiheesta 4 (uutta) taas valitsemasi palkkion. :>Luku 13
Tämä lienee paras kirjoittamasi tarina tähän mennessä! Luvussa jatkettiin edellisessä tarinassa ilmenneen paljastuksen käsittelyä. Kannan ja Noran poppoon välinen yhteenotto Evyn omistajuudesta oli kerrottu erinomaisesti, kaikkien kiistelyyn osallistuneiden persoonat tuotiin esiin varsin eloisasti. Loppupuolella alkoikin löytyä jo yhteistä säveltä, kun Nora tarttui kasvattajamuorin kiperään menneisyyteen. Tykkäsin paljon myös kohdasta, jossa Nora auttoi Kannaa Lukan hoitamisessa. Kiukustuksesta huolimatta sekä nuori että kokenut kasvattaja pystyivät toimimaan yhteistyössä. Hyvin sait siis näillä asioilla yhdistettyä hahmoja toisiinsa! Evyn pohdinnat luvun päätteeksi kiteyttivät vielä hyvin yhteen tilanteen ongelmallisuuden. Felixin ärrävika oli muuten hauska piirre täydellisyyttä tavoittelevassa hahmossa - saa nähdä, tuleeko tuo vielä nolaamaan itsensä entistä pahemmin sanomalla jotain tosi arveluttavaa. :'D Tosi hyvää työtä tämän tarinan suhteen, Benél!


Evy +1lvl +1op
Jörö +2op
Felix +1lvl +2op
Milo +1,5lvl +1op
Rahaa 85pd:tä.

Vastaus:

Hehee :3
Ja joo, Evyn menneisyyden muistamattomuus taisi olla jo jossain tyyliin luvussa kolme (eli ihan liian pitkä aika sitten), mutta voi myös olla että sitä on tullu vihjailtua viimeisten lukujen aikana ennen näitä, en muista enkä jaksa juuri nyt tarkistaakaan :D Ja joo, vihjailu on aina kivaa :3
Ja Felixin ärrävika on 6/5 mä vannon että siitä tullaan vielä kuulemaan :3

Nimi: Chidori
Kotisivut: http://aurorabeam.net/

31.07.2017 23:04
Luku 10
Uuu, vanhoja tuttuja tosiaan kokonainen luku pullollaan! :D Halen ja Nicolaksen jälleennäkemisen ansiosta päästiin tekemään hieman yhteenvetoa siitä, kuinka Nora on päässyt tiiminsä kanssa tähän pisteeseeen ja mitä aiotaan seuraavaksi. Etenkin Evyn ja Sagan keskustelu oli kiva kohta antaen huumorilla sävytetyn yleiskatsauksen tiimiläisistä. Pokémonien hakeutuminen omistajansa jalkojen taakse huvitti myös, tuo kun on aika maineikas klisee hoitolapokémonien hahmokuvauksissa. :'D Dialogipainoitteinen luku oli kyllä poikaa tällaiselle harvinaisen huonomuistiselle henkilölle, sillä tarinassa kertailtiin jutustelun turvin paljon asioita!

Evy +1lvl +1op, Jörö +2op, Felix +1lvl +2op. Rahaa 65pd:tä.

Vastaus:

Hehee :3

©2019 Benél's mad house - suntuubi.com